| |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı | |
|
+7P.UniTe |Big*Bang|MKA can_tr demir321 zekican1907 Akamania ker10kele* 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ker10kele* Yönetici/Admin
Mesaj Sayısı : 637 Yaş : 32 Nerden : Kocaeli Ruh Hali : Kayıt tarihi : 26/07/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Perş. Ağus. 21, 2008 9:03 am | |
| İsim :Okan Yas :17 Nick :KinG_OkaN - Joker Eğitim :.... Meslek :Öğrenci Şehir : İzmir Kullandiği Silahlar :Pompalı ve Kar 98 Toplam COD 2 Oynama Süresi : 380 saat Online kalma süresi (Günlük) : sabah 12 gece 1 Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :Kendim Çıkmam Sebeb yok Xfire : kingokan Msn (tercihen) : acdc@hotmail.deCLANDAN ÇIKARILDI |
|
| |
Suikast Misafir
| Konu: clan Perş. Ağus. 21, 2008 4:23 pm | |
| İsim :Murat Yas :16 Nick :Su!kaSt Eğitim :Lise Meslek :Ogrenci Online Süresi :hemen hemen 7/24 xD Kullandiği Silahlar :kar98 mp44 thompson sniper da ehhh işte Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :TsK Kafama Esti ciktim ii deillerdi CLANDAN ÇIKARILDI |
|
| |
Akamania 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Cuma Ağus. 22, 2008 10:26 am | |
| İsim : Mehmet Yas : 28 Nick : A.K.A Eğitim : Üni. Meslek : Memur Online Süresi : 8 saat ortalama Kullandiği Silahlar : ne bulursam Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi : eski klanım yok saygılarımla... REDDEDİLDİ | |
|
| |
DeLuXe Misafir
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Paz Ağus. 24, 2008 2:24 am | |
| İsim :ali Yas :15 Nick :DeLuXe Eğitim :ortaokul Meslek :ogrenci Online Süresi :gunde:8-9 saat Şehir:ist Kullandiği Silahlar :her silah Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :eski klanlarim:b.hood , fortune , ayu ayrilma sebebim:her klani sevdim bi nedenim yok
REDDEDİLDİ |
|
| |
umut Misafir
| Konu: clan Paz Ağus. 24, 2008 5:41 am | |
| İsim :umut Yas :15 Nick :BrUsH Eğitim :lise 1 Meslek :öğrenci Online Süresi :3 saat veya 4 saat Şehir:istanbul Kullandiği Silahlar :thomson ve kar98 Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :clanlarim: MASTER. L&M. QUALİTY.REDLİNE.fear:sebeb yok
REDDEDİLDİ |
|
| |
Rush Misafir
| Konu: Clan Başvuru Paz Ağus. 31, 2008 3:15 am | |
| İsim :Mete Yas :18 Nick :Rush Eğitim :Lise4 Meslek :Öğrenci Online Süresi :Sabahdan Akşama Şehir:İstanbuL Kullandiği Silahlar :Kar98-M1 Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :St--Maç yapmamamiz...
SaygilaR...
REDDEDİLDİ |
|
| |
ayberk Misafir
| Konu: KLan Ptsi Eyl. 01, 2008 6:58 am | |
| İsim :ayberk Yas :18 Nick :SNiPro Eğitim :lise2 Meslek :öğrenci Online Süresi :sabahdan akşama kadar Şehir:ankara Kullandiği Silahlar :mp44 kar98 leenfield sniper Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :kendim ayrıldım sebebi yok
REDDEDİLDİ |
|
| |
BoSsTr Misafir
| Konu: Clan Paz Eyl. 07, 2008 9:30 am | |
| isim:Bertan Yas:16 nick:BoSsTr Eğitim:lise2 meslek:öğrenci Online:Gerekirse Sabahtan aksama kadar Şehir:İstanbul kullandiği silahlar:pomp-kar98-m1-tompshon-bar Eski Clanı VE ,Ayrılma sebebi:D.Company.akıncılar.rebels.zodiac:EN SON clanımdan beni macta fake yerine tercih eymeleri sebebi ile ayrıldım.
REDDEDİLDİ |
|
| |
zekican1907 1.Seviye Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 32 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 19/10/08
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Paz Ekim 19, 2008 11:53 am | |
| İsim : Zeki Can Yas : 17 Nick : saVaqe Eğitim : lise 3 Meslek : ogrenci Online Süresi : hafta icin 17 ten 24.00 a kadar Şehir: İstanbul Kullandiği Silahlar : mp44 m1 grand sniper Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi : exhume [JT] FAQ ayrılma sebebim derslerden oldu ama artık oyle bi sorunum yok bazı clanlarda mac sebebiyle ayrıldım inaktif olması sebebiyle uzun ca bi sure
REDDEDİLDİ | |
|
| |
ahmetcan Misafir
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Cuma Ekim 31, 2008 3:36 pm | |
| isim:Ahmetcan Yas:18 Nick:OrcHestra Meslek:Öğrenci Online olma saati:belli olmuo ama sabah 7-8 den aksam 11-12 ye kadar harita:Dawnville:burgundy:carentan,caen,toujune Silah:kar98,snip,thomp,m1,pomp,mp44,granade : REDDEDİLDİ |
|
| |
DestroyR Misafir
| Konu: Klan alım C.tesi Kas. 22, 2008 2:22 am | |
| İsim :Barış TÜZÜN Yaş :17 Nick :Destroy Eğitim :Lise Meslek :Öğrenci Online Süresi/Zamanı :hafta içi 3-4 saat hafta sonu 6-7 saat Şehir:Batman Kullandiği Silahlar :Kar98, Sniper,M1 Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :|GRJ| klan kötüye gidiyordu bende çıktım zaten 1 hafta sonra dağılmış ve Fatality ondan ayrılmam sebebi klanın oyunculara ilgisiz davranması
REDDEDİLDİ |
|
| |
demir321 1.Seviye Üye
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 34 Nerden : ısparta Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Ptsi Kas. 24, 2008 3:32 am | |
| İsim :mert Yaş :19 Nick :Klaue Eğitim :üniversite Meslek : Online Süresi/Zamanı :hafta içi 3-4 saat haftasonu 6-7 saat Şehir:ısparta Kullandiği Silahlar :mp44 m1 thompson kar Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :dpoewrs mob dos patriot mdeth faq , bazılarında kişilik bazılarında oyunculuk kalitesi ii degildi
REDDEDİLDİ | |
|
| |
misty Misafir
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Perş. Kas. 27, 2008 9:36 am | |
| İsim : Mustafa Yaş : 19 Nick : (misty) Eğitim : Lise Meslek : İş arıyor Online Süresi/Zamanı : 6-7 saat Şehir: İstanbul Kullandiği Silahlar : Thomson - Kar98 - mp44 Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi : Nitrojen - Dağıldı
CLANDAN ÇIKARILDI |
|
| |
unnamed Misafir
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı C.tesi Kas. 29, 2008 1:12 pm | |
| İsim :asLan Yaş : 20 Nick : unnamed / AsLan Eğitim :üniversite Meslek :öqrenci Online Süresi/Zamanı :24 saaT Şehir: İzmit Kullandiği Silahlar :pomp haric her siLah Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :ottoman-nitRojen a.sebebi:cLAn kuran kisilerin biraKmasi
REDDEDİLDİ |
|
| |
d.devil Misafir
| Konu: Clana denemesi Çarş. Ara. 03, 2008 2:03 pm | |
| İsim :Emrehan Yas :15 Nick .DeviL> Eğitim :.... Meslek :Öğrenci Online Süresi: akşam 8 gece sabaha kadar Kullandiği Silahlar :Mp44 m1 Lien Field Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :Cok Kötü oynuolardı ve hiç mac almıyolardı REDDEDİLDİ |
|
| |
vasili_z Misafir
| Konu: klana alım Çarş. Ara. 10, 2008 2:32 am | |
| İsim :hakan1453 Yaş :21 Nick :vasili_zaitsev Eğitim :lise Meslek :muhaseme Online Süresi/Zamanı :24 saat Şehir:antalya Kullandiği Silahlar :mp44,sniper,kar98k,mp40,bar,thompson,mr garand,grease gun,sten,bren lmg,ppsh,tokarev svt-40,mosin,pps42 Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :yok
REDDEDİLDİ |
|
| |
can_tr Clan Oyuncusu
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Perş. Ara. 11, 2008 7:40 am | |
| İsim :Can Yaş :17 Nick :Cyßer Eğitim :Lise Meslek :öğrenci/tekniker Online Süresi/Zamanı :307 hours Şehir:İzmşr/KARŞIYAKA Kullandiği Silahlar :m1 grand,kar 98 , mp 44 Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :Black-Pearl nedeni: clanın dağılması
KABUL EDİLDİ | |
|
| |
|Big*Bang|MKA Clan Oyuncusu
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Cuma Ara. 12, 2008 1:53 pm | |
| İsim :Olcay Yaş :18 Nick :MKA Eğitim :Lise 4 yakında hukuk üni işallah Meslek : Online Süresi/Zamanı :belli olmaz 4-5 saat Şehir:İzmir Kullandiği Silahlar :Sniper , M1 Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi : maç yapmamaları CLANDAN ÇIKARILDI | |
|
| |
Taja Misafir
| Konu: ... Çarş. Ara. 17, 2008 7:37 am | |
| İsim Taha Yaş:17 Nick:izmitli Eğitim: Meslek:Kimyager Online Süre:4-5 saat Şehir:Kocaeli Kullandığı Silahlar:Snip , M1 , Mp44 , Mp40 , Kar98 Eski Klanı:LC , acTRoSS , DEAD , YABİ
REDDEDİLDİ |
|
| |
Cem Misafir
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Paz Ocak 04, 2009 12:58 pm | |
| İsim:Cem Yaş:15 Nick:HaCkEr Eğitim:Lise Meslek:Öğrenci Online Süresi/Zamanı:15-20 saat Şehir:Tekirdağ Kullandiği Silahlar:Thompson,Trenchgun,Leen Enflied,Kar98k,Mp44 Eki Clani ve Ayrilma Sebebi:TSK 3 kisi kalinca doğal olarak ciktim.
REDDEDİLDİ |
|
| |
Celalett Misafir
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Paz Ocak 11, 2009 4:42 am | |
| İsim :Celalettin Yaş :15 Nick :CellaTCelo Eğitim :ilk öğretim Meslek :- Şehir:K.D.Z ereğli Kullandiği Silahlar :snıp, thompson ,pomp Online Süresi/Zamanı(Toplam ve Günlük) :günlük 2,5 saat hafta içi deişiyo toplam:243 Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :ayyıldız tim,cheroes,swq,Turk.C'den çıktım hem ii oynamıolardı hemde açık deillerdi Xfire :cellatcelo Msn : celokara@hotmail.comREDDEDİLDİ |
|
| |
ForYou Misafir
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Paz Ocak 18, 2009 11:24 am | |
| İsim :Tolgahan Yaş :17 Nick :ForYou.! Eğitim :Lise 3 Meslek :Öğrenci Şehir:Malatya Kullandiği Silahlar :Kar98k, Thomshon, Pompalı, Mp44. Toplam COD 2 Oynama Süresi : 210 sa. (xfirede bu kadar daha önce oynasana.com ' da oynuyordum.) Online kalma süresi (Günlük) :3-4 saat Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi :Dağılması. Xfire :damarci44 Msn (tercihen) : squ_malatyali@hotmail.comCLANDAN ÇIKARILDI |
|
| |
tolgaboz Misafir
| Konu: ALIM Çarş. Ocak 21, 2009 5:35 am | |
| İsim : TOLGA Yaş : 18 Nick : tolqYvOlqY Eğitim : Lise4 Meslek : ogrenci Şehir: mersin Kullandiği Silahlar : Snıper ve MP Toplam COD 2 Oynama Süresi : 2 sene Online kalma süresi (Günlük) : 10 yada 12 Eski Clanı ve Ayrılma Sebebi : yabi sweet kendi istegimle cıktım Xfire : tolgabozkurt Msn (tercihen) : merika2005@hotmail.comREDDEDİLDİ |
|
| |
ilhan Misafir
| Konu: Geri: |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı Çarş. Ocak 21, 2009 8:19 am | |
| isim: ilhan köksal yaş : 16 eğitim : okuyorum meslek: ögrenci sehir: istanbul kullandıgı silahlar: pomp haric her silahı kullanırım toplam cod2 oynama süresi: yeni xfire bu 210 eskisinde de 1000 falan online kalma süresi : 3-4 saat haftasonu bütün gün eski clanı ve ayrılma sebebi : en son swq. buraya girersem ordan ayrılırım xfire : dw3ht
REDDEDİLDİ |
|
| |
| |Big*Bang| Clan Oyuncu Alımı | |
|